E102 Lorem Ben Street, London, United Kingdom info@sitename.com +12 8888 6666

Područni odjel Zvjezdice

zvjezdice

 

PODRUČNI ODJEL “ZVJEZDICE”

Prvomajska 21, Šandorovec

Tel. 040/ 389 160

RADNO VRIJEME VRTIĆA

6,0016,00 h

VRSTE PROGRAMA:

Redovni program u trajanju od 10 sati dnevno

VODITELJ VRTIĆA: LJILJANA GOLUBAR

ZAMJENIK VODITELJA: JANJA BOŽIĆ

ORGANIZACIJA RADA – ODGOJITELJI

RB Dobna skupina i vrsta programa Ime i prezime Radno vrijeme
1.

MJEŠOVITO MLAĐA

Djeca 3-5. god. života

Snežana Bašek

Janja Božić 

6,00-12,00
9,30-15,30
2.

VI.B SKUPINA

Djeca u godini pred polazak u školu

Ljiljana Golubar

Danica Forštnarić

7,00-13,00
10,00-16,00

 

Ponosimo se svojim imenom jer svijetlimo i po danu i po noći. Ime vrtića nam je „Zvjezdice“, a u vrtiću su dvije skupine „Listići“ i „Sunčeka“, odnosno mješovito mlađa skupina i VI B skupina koje ukupno broje  trideset osmero djece.

Naš vrtić je u Šandorovcu, u predivnom okruženju udaljen tek dvadesetak  minuta hodanja do rijeke Drave kroz živopisnu šumu. Kraj je bogat prirodnim resursima, ali nama najveće bogatstvo je sinergija življenja s područja pet naselja: Šandorovca, Novog Sela na Dravi, Totovca, Kuršanca i Gornjeg Kuršanca. S mjesnim odborima imamo kvalitetnu suradnju.

U našem vrtiću poštujemo različitosti kao i specifičnosti mjesta iz kojeg se dolazi. Sudjelujemo u društvenom životu mještana te se rado odazivamo na manifestacije (naravno u vrijeme kad nema zdravstvene ugroze), pa su djeci najupečatljivija prigodna druženja za vrijeme blagdana Sv. Nikole, Božića kao i sudjelovanje u tradicionalnom mimohodu maškara u Novom Selu na Dravi. Na tim događanjima djeca su ponosna što mogu pokazati naša postignuća u izričaju, bilo pjevnom, recitatorskom, plesnom ili glumačkom.

Uz odazivanje u našoj neposrednoj okolini sudjelujemo i u događanjima u našem gradu Čakovcu gdje posjećujemo kulturna događanja, a i sami smo sudionici na Dječjem fašniku i završnoj svečanosti koju održavaju djeca koja napuštaju vrtić i odlaze u školu, te sudjelujemo i na Olimpijadi dječjih vrtića.

Živimo u skladu s prirodom, pa smo projekt “Šume- pluća svijeta” zbog velikog interesa odlučili nastaviti i ove pedagoške godine, a u sklopu projekta smo preko Javnog poziva od mjesnih odbora osigurali sredstva za informatizaciju  i kvalitetnu didaktiku i zato uživamo u našem dobro opremljenim vrtiću.

Lijepi pozdrav od „Zvjezdica“ !